Tävling

Hejhej. Ewe har tjatat sen vi kom hit om att hon vill ha bilder på bloggen, nu är det så illa att även Mandas föräldrar gått med i tjat-klubben. Så idag får ni lite blilder och en bildtävling! Priset är ej bestämt ännu men förmodligen får vinnaren en guinness eller apelsin från vår nya favoritaffär: Lidl (den enda vi har råd att handla i och de har goda kakor!)

Men först. Intet nytt på lägenhetsfronten. Igår var vi och kollade på ett spökhus. Det var stort och fint utanpå, men grinden gnisslade. Innuti var det sparsamt möblerat och en ful brungrå (av damm) matta löpte genom hela hallen och uppför trapporna och in i det sovrum vi kollade på. Det var STORT och säkert 3,5m högt i tak. Fönsterna var stora och erbjöd utsikt över omgrådet som faktiskt var fint. Mitt i rummet stod en dubbelsäng. Bredvid den en röd fåtölj. Där fanns även en garderob, ett skirvbord och ett tvättställ och massa tom golvyta. Golvet var av stora gamla brädor (huset är från sekelskiftet) men täcktes mest av den stora smuttsiga mattan. Det tillhörde dock eget badrum och kök. I Badrummet fanns inget golv, det var mest smutsig betong. Väggarna var dock fint kaklade. Köket går knappast att beskirva. Smuttsigt? Ja. Golv? Mja. Men det var ett kök, visseligen utan tvättmaskin. Det fanns lampor i taken som lös så antagligen hade de el i alla fall =).

Ja, han ska ringa om rummet/rummen är lediga på måndag (det var några innan oss som kollade). Är det ledigt får vi nog bita ihop och städa!

Igår kväll åt vi middag med Sean och Kate. Mycket gott, lax och potatis i ugnen. Sen somnade vi framför en film allihop. Nästan.

Så till tävlingen. För att vinna ska ni lista ut vad som står på denna skylt:
301978-7

301978-9
Trångt på övergångsstället i slutet/början av O'Connell Street.

301978-8
Även på shopping gatan Grafton Street är det mycket folk en lördagsförmiddag.

Ni kanske ville ha bilder på oss, men de blev så misslyckade. Dessutom har i sett oss för men Dublin har ni ju inte sett :) Ha de bra! Piff&Puff (?)

Kommentarer
Postat av: Anna Mopp

Hahaha på det övergångstället har jag ramlat platt pladask på mage mitt framför alla väntande bilar =S Inte särskillt skillat...

2007-09-23 @ 16:38:47
URL: http://metrobloggen.se/annamopp
Postat av: Ewe

Ja bilder på er grr :P Bilder på er med Dublin i bakgrunden =D

2007-09-23 @ 18:25:28
Postat av: senada

ja hörrni, de va ju väldans va många bilder ni lade uoo då... hur ska kunna lära känna dublin? skäms*
ses om en månad och 2 dagar!!!

2007-09-23 @ 18:37:39
URL: http://senadas.blogg.se
Postat av: David Rydin

Det står Ard Oifis an Puist. Det var ju jättelätt!

2007-09-23 @ 21:07:03
Postat av: Fidde

hihihiihi XD

2007-09-23 @ 21:16:49
Postat av: joakim

jaha, jag vill ha en guiness!
Det är skylten på postkontoret (general post office), på O`connell street.
står troligen post kontor.
Det var för övrigt där som påskupproret mot den brittiska övermakten ägde rum i början av 1900-talet. (1917?) Man kan fortfarande se kulhålen i väggen. ...Ah den var enkel:) Joakim

2007-09-23 @ 22:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0