Framsteg

Hej alla glada!
Nu sticker jag och amanda snart. Vi fick alldeles nyss ett mail från honom vi ska bo hos första nätterna. Han skrev att han har ordnat arbete åt oss som typ assistenter (svara i tfn och dyl.) NERVÖST!

Han skrev oxå att hans son kommer att möta oss på flygplatsen.. =)
De närmaste dagarna kommer att bli nervösa och intensiva, förmodligen kommer de även  innebära att vi skämmer ut oss hela tiden.

Om ni har lust att veta hur de här lilla äventyret kommer att sluta, så fortsätt läsa!

/Matilda

Hej, nu lägger jag (Amanda) till lite här efter Tillans fina inlägg.
Förutom att vi fått våra jobb så letar vi ju bostad för fullt. Och vi har kanske något på gång. Det är en tvåa och det är en präst som hyr ut den för att han och hans familj bor i Miami för tillfället. Priset är underbart lågt och räkningarna ingår i det. Den är möblerad och vi har dessutom tillgång till lakan, handuktar, täcken och sånt. Det låter för bra för att vara sant och det är det troligen också =p Nu vill vi bara veta lite mer exakt vart i Dublin lägenheten finns. Vi kan bo någonstans inom Dublin 8 och Dublin 16, för det är där jobben är.

Problem är bara att Tillan och jag tycker det är lite läskigt att han är präst. Han skriver God bless you i slutet av sitt senaste mail och bland några frågor han ställer (namn, fördelsedatum och sånt) så frågar han om vi är "born again". Tror det är nått religiöst? Läskigt.
  Dessutom ser vi stora tidningsrubriker framför oss när vi tänker på det. Utgav sig för att vara pastor, mördade två svenskor. Och liknande.Men men.. vi får se hur det går.
Även det kan ni få reda på om ni fortsätter läsa vår oerhört spännande blogg.
It's all happening. It's all happening!

/Amanda

Kommentarer
Postat av: Emilia

haha, ni får ju inte förutstpå att det värsta ska hända :) Men säger ändå att ni ska ta de lugnt, be careful och ta hand om varann :) men ha det så himla kul me! puss millan!

2007-09-10 @ 19:20:45
URL: http://www.nogg.se/milian
Postat av: Ewe

Haha stackars små barn, akta er för pastorn :P

2007-09-10 @ 20:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0