Strax innan läggdax!

Vi ber så mycket om ursäkt för att vi inte skrivit här på nästan en vecka. Senaste veckan har gått med rasande fart.

I helgen var vi och shoppade. Vad sägs om åtta timmar på stan en lördag? Det är en hel arbetsdag. Vi köpte varsin fin jul(tänka sej!)pyjamas och varin fest tröja som vi tänkte ha när vi skulle gå ut på kvällen. Men efter den långa shoppingdagen var vi så trötta att vi inte orkade gå ut... får bli nu på lördag i stället.
Köpte även varsina väskor och fina trosor =).

På kvällen gjorde vi tacopaj och kladdkaka till oss alla fyra. Det var uppskattat som tur var. Tyckte själva att vi lyckats ganska bra, om man får vara så snäll mot sig själv.

På söndagen satt vi i tv soffan och hejade för fullt på Irland när de mötte Argentina i rugby. Vi skulle väl ljuga om vi påstod att vi förstod oss på reglerna men det fanns som tur var en poängtavla som hjälpte oss lite. Dessväre visade den att Irland förlorade...

Usch, måndag morgon. Det är Tillans tur att gå upp först, otur för henne, tur för Manda. Vi stiger upp vartannan dag på vardagarna, mest rättvist så. Manda tycker dock det är lite svårt att stiga upp först för hon sover i översängen och det är svårt att ta sig ner till marken när man är så trött. Benen är som gelé. Man bara ramlar ner...

Tillan såg en rolig grej när hon gick till jobbet idag. Hon gick som vanligt över den stora parkeringen. In kommer en stor maffig jeep. Parkeringen är full och jeepen kör rätt upp i rabatten. Tillan tänker fördomsfullt "så skulle aldrig en kvinna göra". Bildörren öppnas och en medelålders dam stiger ur bilen och tittar sig lite generat omkring.

Manda hade en bra dag på jobbet idag (förutom att hon skulle lägga i brev i tusen miljoner kuvert). Hon fick nämligen gå till Dunnes och handla! Kakor, chips, dricka och kaffe som ska vara till nått på hennes jobb imån. Hon hoppas att det blir lite över till henne och de andra på kontoret!

God natt,

301978-18
Manda lagar shepardspie under Seans befäl.

301978-17
Tillan letar efter sitt paraply (bakom gardinen?). Vi har inte så jätte bra ordning i vårat rum.

301978-16
Det är jobbigt att vara vuxen. Första tvätten och nästan inget var missfärgat! Dock har några strumpor försvunnit.. mystikt.


Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha ordning & reda.. roligt hur ni skriver om er som "hon" hela tiden ^^

2007-10-03 @ 22:28:35
Postat av: senada

va ni kommer med undanflykter hela tiden, se till att ni ha vatt ute åtminstone en gång innan jag kommer... vilket e snart weiii

2007-10-04 @ 14:22:05
URL: http://senadas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0