Happy Halloween

Hej

I måndags var det bank holiday, en väldigt bra uppfinning som innebar att vi hade ledigt lfrån jobbet. Vi var med Mandas familj på Jamesons distillery (whiskey museum) de var mycket trevligt. Sedan gick vi på stan och shoppade som vanligt =). På kvällen åt vi på Hardrock café, mycket gott. Manda hade även tagit ledigt på tisdagen och Tillan fick vara familjeförsörjaren. Manda ägnade dagen åt att vara turist tillsammans med sina föräldrar, de åkte en röd turistbuss och fick med sig ett par jättefina röda hörsnäckor hem. Eller snodde hon dem?.. Hehe fina är de i alla fall.

Idag är de som i rubriken nämns Halloween och fyrverkerierna sparas det inte på. Det är som en liten nyårsafton. Så gott nytt månadsbyte?

Igår kom vi hem sent klockan 22, efter att ha sagt adjö till Mandas familj, (hoppas ni hittade hus, skiva och något drickbart) När vi kom hem blev vi allt lite förvånade för när vi öppnade dörren, så satt son nummer två i vardgsrummet med Sean. Colm, heter han.  Mycket trevlig. Tillan hade turen att ha sällskap av honom hela dagen på jobbet idag (Manda är avundsjuk hon fick bara göra tråkiga saker på jobbet). Och nu i kväll var vi och handlade mat alla tre. Colm tyckte att vi skulle köpa grovt bröd eftersom det är nyttigare men vi ville inte det så när han tittade bort lade vi vitt bröd i kogen. Hehe.

Bilder kommer i nästa inlägg. :)
Godnatt..

Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha vilka irländska namn =P

2007-11-01 @ 20:15:39
Postat av: dad

Hej, fina bilder! Vi är hemma igen, London var (också) jättetrevligt och framförallt jättedyrt. Vi är hemkomna efter en utmärkt resa. Roligt se er i Dublin!

2007-11-04 @ 21:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0