1 advent

Nu har vi tänt första ljuset på vår white board ljusstake. Tyvärr lyser det inte så mycket ifrån den. Igår var ute och åt på en indisk restaurang, de var mycket trevligt. Vi satt och skrattade allihopa mestadelen av tiden åt och med familjens galna och roliga kompis från grekland. Tidiagre på dagen var vi även och åkte skridskor med två personer från Mandas jobb och ett flertal andra från världens alla hörn. Estland till Brasilien! Lite ringrostliga på våra skridskor gav vi oss ut i det galna folkhavet. Läskigt efter som irländarna inte har nån som helst kontroll över sig själva på isen.

Idag ska vi möta Marthin på flygplatsen och han är förvanad om att han kommer bli totalt sönderkramad. Han är så saknad!

Det känns skönt att inte behöva betsämma vem som ska gå upp först i morgon då vi båda jobbat våran sista dag här i Dublin. Vi blev rejält uppvaktade på våra jobb i fredags. Tillan blev utbjuden på middag och fick massa presenter och Manda fick tårta, presenter och många hejdåkramar.

Nu ska vi snart in till centrum, måste handla lite frukost tills imån. Tur att Shane är med, han kan bära påsarna!
I går såg vi en tomte på stan. Han stod i ett gatuhörn och drack ur en flaska. Behöver vi tillägga att han INTE drack julmust? Snarare guinness! Sean berättade att det är det som tomtarna får på juilafton här. Ingen gröt inte.

Puss och Kram!


Kommentarer
Postat av: Ewe

Haha drunkie jultomte :p vadå utnyttjande av shane =)

2007-12-02 @ 22:25:31
Postat av: senada

hohoho =)

2007-12-04 @ 18:02:50
URL: http://senadas.blogg.se
Postat av: paddy

jag ska bli jultomte !

2007-12-05 @ 21:58:39
Postat av: Stefan

Haha, ol till tomten =) men vad jag framst reagerade pa har nu nar jag laser lite for forsta gangen pa ett tag ar att har inte finns nan bild pa alla de manniskor som ni pratar om, inte ens mandas pojkvan? hoppas det kommer upp till nasta gang och ha det bra tills dess

2007-12-07 @ 10:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0